top of page
IMG_0513.jpg
_E1A9022.jpg

KUNTOSALI

KorsoGymin 1200 neliön kuntosali palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä klo 4-24. Treenitilat ovat avarat, valoisat ja hyvinvarustellut. Uudistamme laitteita asiakkaiden toiveiden mukaan, palautteita voi jättää vastaanottoon. Saat uutena asiakkaana aina kokeilla palveluita 7 päivää veloituksetta ennen ostopäätöstä. Tervetuloa!

Kuntosali

_DSC9997.jpg

Korso Gymiltä löydät kattavan valikoiman painopakka- ja levypainolaitteita. Laitteet ovat helppokäyttöisiä ja saat treenattua niin ala- kuin yläkropan. Olemme panostaneet laitteiden riittävyyteen ja valikoimaan. Useampi talja varmistaa sen, ettei treenisi koskaan jää vajaaksi ja pääset aina tekemään oman treeniohjelmasi. Jos suosikkilaitteesi vielä uupuu laajasta valikoimasta, otamme toiveita mielellämme vastaan!

Lämmittelyalue

_DSC0216.jpg

Lämmittelyalueelta löydät crosstrainerit, juoksumatot, soutulaitteet ja kuntopyörät. Syksyllä 2022 aerobisia laitteita on uusittu Matrixin tuliterillä huippumalleilla, eikä laitteet varmasti lopu kesken! Lämmittelyalueen lisäksi löydät salin perältä alueen vatsojen tekemiseen tai venyttelyyn.

Vapaapainoalue

_E1A2026.jpg

Löydät salin toiselta puolelta vapaapainoalueen. Vapaapainoalueella on useampi maastavetopaikka, kyykkyräkki, useampi penkki sekä kattava valikoima levypainolaitteita. Laitevalikoimasta löytyy klassikoiden lisäksi myös erikoislaitteet tavoittellisempaan treeniin. Käsipainoja löytyy aina 60kg saakka ja mankka tarjotaan talon puolesta!

Naisten salipuoli

_DSC0238.jpg

Naisille löytyy sekasalin lisäksi oma erillinen naisten salipuoli. Sieltä löydät valikoidut painopakka- ja levypainolaitteet, jotka ovat valikoitu erityisesti naisten treenitottumuksia ajatellen. Naisten puolella on myös oma Smith -laite, prässi sekä penkki.

bottom of page