IMG_0513.jpg

KUNTOSALI

KorsoGymin 1200 neliön kuntosali palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä klo 4-24. Treenitilat ovat avarat, valoisat ja hyvinvarustellut. Uudistamme laitteita asiakkaiden toiveiden mukaan, palautteita voi jättää vastaanottoon. Saat uutena asiakkaana aina kokeilla palveluita 7 päivää veloituksetta ennen ostopäätöstä. Tervetuloa!

Kuntosali

Crossfit Rowing Machines

Meidän salilta löydät kattavan valikoiman painopakka- ja levypainolaitteita. Laitteet ovat helppokäyttöisiä ja saat treenattua niin ala- kuin yläkropan. Olemme panostaneet laitteiden riittävyyteen ja käyttökokemukseen. Useampi talja varmistaa sen, ettei treenisi koskaan jää vajaaksi ja pääset aina tekemään oman treeniohjelmasi. Jos suosikkilaitteesi vielä uupuu laajasta valikoimasta, otamme toiveita mielellämme vastaan!

Lämmittelyalue

IMG_0519.jpg

Lämmittelyalueelta löydät crosstrainerit, juoksumatot, soutulaitteet ja kuntopyörät. Syksyllä 2022 aerobisia laitteita on uusittu Matrixin tuliterillä huippumalleilla, eikä laitteet varmasti lopu kesken! Lämmittelyalueen lisäksi löydät salin perältä alueen vatsojen tekemiseen tai venyttelyyn.

Vapaapainoalue

IMG_0522.jpg

Löydät salin toiselta puolelta vapaapainoalueen. Vapaapainoalueella on useampi maastavetopaikka, kyykkyräkki, kaksi pankkiä sekä kattava valikoima levypainolaitteita. Laitevalikoimasta löytyy klassikoiden lisäksi myös erikoislaitteet tavoittellisempaan treeniin. Käsipainoja löytyy aina 60kg saakka ja mankka tarjotaan talon puolesta!

Naisten salipuoli

Fit Women

Naisille löytyy sekasalin lisäksi oma erillinen naisten salipuoli. Sieltä löydät valikoidut painopakka- ja levypainolaitteet, jotka ovat valikoitu erityisesti naisten treenitottumuksia ajatellen. Naisten puolella on myös oma Smith -laite, prässi sekä penkki.