top of page

Elokuun uutiskirje

Heti 1.8. alkaen heinäkuun ajan tauolla olleet jumpat palaavat lukkariin, tule testaamaan ainakin tiistain Jukan Flow Jooga klo 9:30. Nykyinen kesälukkari on voimassa sunnuntaihin 20.8. saakka, jonka jälkeen starttaa syksyn jumppa-aikataulu. Syksyn aikataulun löydät täältä. Vidan puolella vietetään 11v synttäreitä 21.-26.8. jolloin olet tervetullut palveluaikoina myös tsekkaamaan Vidan puolen salin ja jumpat!


Vastaanoton aukioloajat vaihtuvat kesäajasta takaisin normaaliin heti elokuusta alkaen, aiempaa laajemmin. Respa palvelee siis 1.8. eteenpäin:


Ma klo 15-19 Ti klo 15-19 Ke klo 10-12 & 15-19 To klo 15-19 Pe klo 14-18 La klo 10-12


Jäitkö ilman paikkaa Paulan Fit over 50 -valmennuksesta? Ei hätää! Suuren kysynnän vuoksi järjestämme lokakuussa uuden ryhmän, johon voit napata paikan täältä. Fit over 50 on uusi, PT Paula Kujalan vetämä pienryhmävalmennus yli 50 vuotiaille naisille, jossa opitaan treenaamaan kestävästi ja tehokkaasti iän tuomat muutokset huomioiden! Käy lukemassa lisää valmennuksesta.


Myös Wilman heti syyskuun ensimmäinen päivä alkavassa Fitcamp -ryhmässä on vielä paikkoja jäljellä. Tässä 2,5kk kestävässä pienryhmässä saat ammattilaisen apua kokonaisvaltaiseen hyvinvointiremonttiin ja painonpudotukseen. Lisätietoa ja ilmoittautumisen löydät täältä.


Elokuussa on myös tanssin ystäville iloisia uutisia, nimittäin järjestämme kertaalleen lauantaina 26.8. super suositun Shuffle Alkeis WorkShopin! Tunti pidetään Vidalla ja sen tulee vetämään varmasti jo monelle tuttu Anina Luumi. Kun alkeet on Alkeis WorkShopin myötä hallussa, voit osallistua Shuffle Alkeis JATKOON Korso Gymillä syyskuussa. Jatkotunti pidetään Korso Gymillä 9.9., molempiin voit varata paikan Avoinna24 -palvelussa hintaan 25€.


Ethän unohda, että veloituksettomia puistojumppia on luvassa elokuun aikana vielä pariin otteeseen! Maanantaina 7.8. klo 18 tiedossa on Mäkitreeni sekä Perjantaina 11.8. klo 16 Kehonpainojumppa. Mukaan tarvitset vain treeniin soveltuvat vaatteet, juomapullon sekä Kehonpainotreeniin halutessasi alustaksi esimerkiksi pyyhkeen tai joogamaton.


Ps. Olethan jo huomannut kuluneiden laitepehmusteiden pränikät verhoilut? Nyt kelpaa treenata!bottom of page