top of page

Helmikuun uutiskirje

Ystävänpäivä lähestyy!


Toivottavasti uusi treenivuosi on pärähtänyt kunnolla käyntiin. Tammikuun alussa starttasi kevään uusi jumppalukkari - olethan käynyt jo kokeilemassa uusia jumppia? Lukkarin ulkopuolisena spessuna järjestämme sunnuntaina 12.2. klo 12.30-14 Shufflen alkeet Workshopin. Workshopissa opetellaan Shufflen perusaskeleet ja tehdään koreografia - aiempaa kokemusta tanssista et tarvitse. Lisätietoa ja ilmoittautumisen (25€) löydät täältä.


PT Tonin BOOTY-pienryhmä starttaa perjantaina 10.2. Tässä pienryhmässä perehdytään tehokkaaseen ja tulokselliseen pakaratreeniin. Esteettisyyden lisäksi pakaralihaksilla on suuri merkitys kehon toimintakyvyn ylläpitämiseen, joten saat varmasti ryhmästä paljon irti! Käy lukemassa lisää infoa pienryhmästä täältä.


Lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi tarjoamme 1.-19.2. väliselle ajalle Vidan yhteiskäytön kuukausikorteille veloituksetta! Kannattaa siis käyttää tarjous hyödyksi ja tsekata jumppatarjonta sekä kuntosalin puoli myös Vidalla. Saat jatkossa milloin tahansa halutessasi lisättyä yhteiskäytön kortillesi vastaanotosta.


Tiistaina 14.2. järjestämme Maastavedon ABC kurssin PT Piritan vetämänä klo 17.00-18.00. Tunti on ilmainen ja tässä pääset oppimaan maven perusteet yksityiskohtaisesti. Jos maastaveto on sinulle vielä vieras käsite tai haluaisit varmistaa osaamistasi, suosittelen lämpimästi osallistumaan mukaan. Voit varata itsellesi paikan kurssille respasta tai asiakaspalvelu@korsogym.fi
bottom of page