top of page

Joulukuun uutiskirje

Joulukuu on täällä!


Monelle vuoden odotetuin aika alkaa olla käsillä. Vaikka joulu onkin rauhoittumisen ja kiireettömyyden aikaa, usein kiirekin painaa päälle. Jouluhärdellin keskellä on tärkeä muistaa rauhoittuminen ja joulun tunnelmasta nauttiminen. Säännöllinen liikunta onkin yksi vaikuttava keino stressitasojen laskemiseen ja ajatusten nollaamiseen. Liukkaat lenkkipolut eivät talven keskellä välttämättä houkuta, mutta meillä onneksi on sulaa läpi vuoden.


Joulukuu starttaa Gymillä ensimmäistä kertaa joulukalenterin merkeissä. Arvomme joka luukussa päivän kävijöiden kesken erilaisia tuotepalkintoja, viikonloppuisin ja jouluaattona arvonnassa parhaat luukut! Palkinnot julkaistaan Instagram storyssa ja arpaonnen osuneelle ollaan yhteydessä tekstarilla. Pääset osallistumaan mukaan luukkujen availuun käymällä treenillä, voittaja arvotaan päivän käyntiraportista. Mitä useammin käyt treenillä, sitä suurempi on mahdollisuutesi voittaa! 


Joulunaika tuo tullessaan myös poikkeuksia jumppiin ja vastaanoton aukioloihin. Respa lomailee pyhinä sekä aaton aattona 23.12., muutoin palvelemme normaalisti. Joulun tienoilla respassa myös tarjolla teemaan kuuluvia herkkuja kahvin kylkeen! 


Itsenäisyyspäivänä on tarjolla spessujumppia:

  • 10:00 Tabata 50 / Päivi

  • 11:00 Spinning 50 / Päivi

  • 12:00 FullBodyWorkout 90 / Paula


Jouluaattona hikoillaan perinteisesti Päivin Joulumuorin Spinnun merkeissä, ilmoittautuminen tunnille avautuu pian, käy nappaamassa paikka Avoinna24:ssa. Muut joulunajan poikkeukset pääset tarkastelemaan täältä.


Loppuvuosi on myös kriittistä aikaa vuoden 2023 liikuntaeduille, joiden käyttöaika loppuu pian. Jos et vielä tiedä miten niitä hyödyntää, etuja voi ladata myös asiakastilin saldoon talteen, josta niitä voi käyttää vielä koko vuoden 2024 ajan esimerkiksi treenilaskuihin tai kertakortteihin.


Mukavaa alkavaa joulunaikaa!


Terkuin,Ella


Psst. Paulan Fit over 50 tammikuun valmennukseen on vielä paikkoja! Ilmoittaudu mukaan täältäbottom of page