top of page

Kevään tuntikalenteri

Tuntikalenteri päivittyy hieman kevätkaudelle vastaamaan gymiläisten toiveita. Uusi aikataulu alkaa maanantaina 8.1. ja tunnit avautuvat varaukseen Avoinna24 palveluun tuttuun tapaan 3vk etukäteen. Muistathan aina lunastaa varatun paikan vastaanoton päätteestä, jotta järjestelmä kirjaa sinut mukaan tunnille. Jumppiin voit osallistua yhdistelmäkorteilla (jousto- ja kerta), kertamaksulla sekä päiväkortilla (ennen klo 15 alkavat jumpat). Jos haluat lisätä salikortillesi jumpat, se onnistuu vastaanoton kautta +10e/kk.


Erityistä huomioitavaa on perjantain tunneissa, Just Dance ja Pilates pidetään Vidan puolella - näille kahdelle tunnille voit osallistua jousto yhdistelmäkortilla (muille Vidan tunneille osallistuaksesi tarvitaan yhteiskäyttöoikeus). Tällä ratkaisulla pystyimme pitämään Just Dancen kalenterissa ja tarjoamaan myös paljon toivotun Pilatestunnin myös Gymin puolelle.


Teematunteja on tarjolla torstai-illassa sekä perjantaiaamussa (sennuille myös ke), teemojen aikataulun löydät ajanvarausjärjestelmästä, jumppasalin ovelta sekä paperisen kalenterin kääntöpuolelta. Paperiset kalenterit tulevat painosta viikolla 51 ja voit napata sen mukaan salilta.
bottom of page