top of page

MARRASKUUN UUTISKIRJE

Valmiina talveen!


Syksyn väistyttyä päästään pikkuhiljaa talvilajien pariin - moni varmaan kuumeisesti odottaakin jo hiihtokelejä. On oma lajisi sitten hiihto, laskettelu taikka pulkkamäki, muistathan myös oheistreenin tärkeyden. Tulevaan hiihtokauteen onkin hyvä valmistautua salin puolella lihaskuntoa sekä venyttelyharjoituksia tehden. Onhan salin lämmössä toki myös mukavaa treenata suojassa kylmyydeltä ja loskalta. Hikeä pääset nostattamaan esimerkiksi tulevan launtain Spinningtunnilla klo 10:30 alkaen, Päivi vetää lauantain pyöräilyt Halloween teemalla! Tervetuloa, jos et pelkää kummituksia.


Mikäli treenit yhdessä ystävän kanssa kiinnostaa, nyt on loistava aika laittaa myös kaverille treenit käyntiin! Nimittäin jos suosittelet kaverin Korso Gymille asiakkaaksi 30.10.-5.11. aikavälillä, saatte molemmat 50% alennuksen seuraavasta maksusta. Lue lisää suosittelukampanjasta täältä.


Myöhemmin marraskuussa järjestämme kovasti toivotun Itsepuolustuskurssin. Kurssin tulee vetämään karatessa 2.danin mustan vyön omaava Jani Nyberg - täällä opittuja taitoja ja tekniikoita ei koskaan ole haitaksi osata! Tekniikat ovat yllättävän helppoja oppia, joten sinun ei tarvitse olla karatemestari itse hallitaksesi näitä. Tunti järjestetään Vidalla sunnuntaina 19.11. klo 9-10.15. Gymiläisille ja Vidalaisille kurssi kuuluu asiakasetuna kortin hintaan, muille erillismaksu 25€. Paikkavaraus on pakollinen ja voit tehdä sen Avoinna24 -palvelussa.


Lisää erikoista on luvassa myös joulukuussa, sillä järjestämme toistamiseen supersuositun Yinjooga + Äänimaljarentoutus -combotunnin lauantaina 9.12.! Lisätietoa on tulossa vielä myöhemmin, mutta merkitse päivä nyt jo kalenteriin.


Marraskuun myötä seuraa myös vuoden pimein aika - epämiellyttävä ajanjakso, kaamos. Valon puutteen saattaa huomata itsessä esimerkiksi väsymyksenä, ärtyneisyytenä ja saamattomuutena. Miten sitten selviää tämän pimeän jakson yli kevääseen? Ensisijainen lievittäjä kaamoksen oireisiin on kirkasvalohoito, mutta apua saa myös ulkoilusta aurinkoiseen aikaan sekä hengästyttävästä kuntoliikunnasta. Säännöllinen ateriarytmi on myös tärkeää sekä sosiaalisten suhteiden vaaliminen.


Jos kaipaat lisää potkua treeneihin, meidän Paulan uusi FitOver50 -verkkovalmennus on nyt saatavilla! Valmennuksessa on viisi erilaista kuntosaliohjelmaa, joista kaikista kirjalliset ohjeet sekä videoklipit. Valmennus sisältää jumppia, kehonhuoltoa/joogaa, sekä ravinto-ohjelman. Gymiläisille tarjoamme valmennuksen kestoalennuksella -10% koodilla: KorsoGym10. Käy lukemassa lisää valmennuksesta täältä.


Hyvää alkavaa talvea!bottom of page