top of page

Tammikuun uutiskirje

Uusi treenivuosi käynnistyy ja on aika kääntää katse tulevaan! Vuoden vaihtuminen tuo mukanaan pitenevät päivät ja uutta nälkää treenaamiseen. Oletko ajatellut kenties aloittaa ryhmävalmennuksessa? Tai kokeilla mitä uutuuksia ryhmäliikunnassa on tarjolla? Tämä on merkkisi tarttua tuumasta toimeen!


Kevään uusi jumppalukkari starttaa heti 8.1. alkaen ja lukkaria on päivitetty asiakastoiveiden mukaan. Erityistä huomioitavaa on perjantain tunneissa, Just Dance ja Pilates pidetään Vidan puolella - näille kahdelle tunnille voit osallistua tavallisella jousto yhdistelmäkortilla (muille Vidan tunneille osallistuaksesi tarvitaan yhteiskäyttöoikeus) tai yhdistelmä kertakortilla. Tämä järjestely mahdollisti Just Dancen pitämisen kalenterissa ja tarjoamaan myös paljon toivotun Pilatestunnin myös Gymiläisille. Pääset tarkastelemaan kevään lukkaria tarkemmin täältä.


Nyt on hyvä tilaisuus myös tuoda kaverisi testaamaan jumppia tai salia, sillä pidämme Gymillä avoimet ovet lauantaina 13.1. Avoimet ovet koskee sekä ryhmäliikuntaa että kuntosalia vastaanoton aukioloajan puitteissa klo 10-13 välillä. Tulkaa treenille respan kautta.

Kehonhuollon ja joogan ystäville sekä kireistä lihaksista kärsiville on iloisia uutisia, sillä järjestämme sunnuntaina 14.1. Kehonhuoltopäivän! Päivä koostuu kolmesta eri kehoa herättävästä ja liikkuvuutta edistävästä tunnista:


  • Klo 10:45 Liikkuva Keho 40min Toni

  • Klo 11:30 Kehonhuolto 30min Krista

  • Klo 12:05 YinJooga 40min Jukka


Spessupäivä järjestetään Vidan puolella ja pääset osallistumaan Gymin sali- tai yhdistelmäkortilla ilman erillismaksua. Ennakkovaraus kuitenkin vaaditaan ja voit tehdä sen Avoinna24 -palvelussa.


Tammikuun myötä alkaa lisäksi Paulan suosittu FitOver50 -valmennus, konsepti on suunnattu edistämään yli 50 -vuotiaiden naisten hyvinvointia ja toimintakykyä niin treeneissä kuin ravinnon puolella. Kuka sanoi ettei keski-ikäisenä voisi saada tuloksia? Suuren suosion vuoksi ryhmiä järjestetään nyt kaksin kappalein - ensimmäinen ryhmä starttaa torstaina 18.1. ja toinen 29.2. Käy lukemassa lisää ryhmistä ja ilmoittaudu mukaan täältä


Loppuun haluamme vielä muistuttaa kaikkia salietiketin noudattamisesta. Laitetaan siis roskat ja nuuskat roskikseen sekä painot takaisin paikoilleen, jotta kaikilla on mukava treenata. Treenimukavuuden edistämiseksi olemme järjestelleet salia toimivammaksi sekä lisänneet laitevalikoimaa. Maksathan myös treenilaskut ajallaan, jotta vältyt muistutuskuluilta. Suosittelemmekin kaikkia kääntämään laskut e-laskuksi, jolloin laskut saapuu kätevästi omaan verkkopankkiin oikeilla tiedoilla.


Onnea vuoteen 2024!

Terkuin,Ella
bottom of page