top of page

Toukokuun uutiskirje

Kesä tekee tuloaan!


Ilmat lämpenee kovaa vauhtia, jonka myötä kelit alkavat suosia myös kesäharrastuksia. Mikä ikinä sitten oma kesälajisi on, oikeanlainen oheisharjoittelu antaa aina lisäpuhtia ja tukee lajitreenejäsi. Näin liikkuminen ei myöskään jää yksipuoliseksi. Suosittelemmekin salitreenejä läpi kesän ylläpitääksesi tuloksia ja saadaksesi mahdollisimman monipuolista liikuntaa! Sali ja jumpat palvelevat sinua myös kesäaikaan.


Lisämotivaatiota kesän salitreeneihin saa voimassaolevan Pistekisan myötä, joka on käynnissä aina toukokuun loppuun saakka! Kerää 25 treenikertaa ja olet mukana 250€ arvoisen XXL tavaratalon lahjakortin arvonnassa. Kaikkien kisaan osallistuneiden kesken arvotaan lisäksi 80€ suuruinen lahjakortti XXL:ään, joten jokainen treeni kannattaa. Muista täpätä näytöltä "pistekisa", niin keräät treenit arvontoihin mukaan.


Kesän myötä siirrymme myös jumppien osalta kesälukkariin maanantaina 22.5. alkaen. Lukkaria on muokattu toiveita huomioiden - käy tsekkaamassa jumppien kesäaikataulu täältä. Löydät linkin takaa myös vastaanoton palveluajat kesällä.


Järjestämme paljon toivottuja Jumping -tunteja Tiinan vetämänä su 30.4. klo 10 sekä maanantaina 15.5. klo 17.00. Pääset osallistumaan mukaan Avoinna 24 -palvelussa voimassaolevalla yhdistelmäkortilla. Jumpingissa yhdistyy hauskuus ja tehokkuus, joten suosittelemme lämpimästi myös ensikertalaisia osallistumaan mukaan.


Huomasithan myös Vidalla pian lähestyvän Tanssilauantain 29.4.? Voit osallistua mukaan tansseihin Gymin aktiivisella yhdistelmäkortilla!

Perjantaina 28.4. tarjolla vappusimaa ja munkkeja! Vappupäivänä ma 1.5. sekä Helatorstaina 18.5. vastaanotto on suljettu. Helatorstaina pääsee jumppaamaan Paulan kanssa, jolloin tiedossa on PowerCore klo 10-11. Vapun tarkemman jumppa-aikataulun pääset tsekkaamaan täältä.


Aurinkoista alkavaa treenikesää!bottom of page