top of page

TUTUSTU 7PV VELOITUKSETTA!

Etsitkö uutta tai kenties ensimmäistä treenipaikkaa? Tervetuloa tutustumaan meille veloituksetta viikon ajaksi, ilman ostovelvoitetta. Tutustumisen aikana pääset käyttämään kaikkia samoja palveluita kuin treenaajamme. Jos innostut treenaamaan meillä, voit jatkaa treenejä kätevästi verkkokaupassa tai vastaanoton kautta. Salin ikäraja on 15 vuotta.

_E1A9267.jpg

Kuntosali

Tutustumiseen kuuluu kuntosalin laaja käyttöoikeus. Kuntosalipuolelta löydät kattavan valikoiman painopakkalaitteita sekä voimanostoalueen. Useampi nostolava ja taljakokonaisuus takaavat hyvän treenin myös ruuhka-aikoina. Meiltä löytyy lisäksi erillinen naisten salipuoli!

Yoga Class

Jumpat

Pääset tutustumisen aikana myös kokeilemaan kaikkia meidän jumppia! Kalenterista löydät tunteja viikon jokaisena päivänä, niin lihaskuntoa, Zumbaa, aerobista, senioritunteja kuin kehonhuoltoa. Voit varata paikan sinua kiinnostaville tunneille vastaanoton kautta.

_DSC9759.jpg
Yoga Class
Sauna Bucket

Saunat

Treenin jälkeen pääset saunomaan! Molemmista pukuhuoneista löydät perinteisen saunan, jotka ovat päällä joka päivä aamulla ja illalla. Näet saunojen lämpeämisajat klikkaamaalla tästä

bottom of page