top of page
_DSC9975.jpg

PERSONAL TRAINING

Gymillä sinua palvelee kolme Personal Traineria! Valmentajan kanssa saat treenisi nousujohteeseen turvallisesti ja tehokkaasti. Valmennusjakson pituus ja sisältö suunnitellaan aina sinun tarpeidesi mukaan. Meiltä saat myös yksittäiset kuntosaliohjelmat sekä ruokavaliot. Jos kaipaat vaihtelua, apua treeneihin tai lisämotivaatiota, ota yhteyttä valmennustiimiin.

Personal Training -palvelut sopivat kaikentasoisille kuntoilijoille, joko treenien aloittamisen avuksi tai suorituskyvyn nostamiseen.

PERSONAL TRAINER

Paula Kujala

Screenshot_20220706-202220_Instagram.jpg

Paula on aloittanut liikunta-alalla vuonna 1992 ja kouluttautunut sittemmin laaja-alaiseksi liikunnan ammattilaiseksi. Koulutuksiin lukeutuu mm. FAF Personal Trainer 2006, Liikunnan alan ammattitutkinto (LAT) 2016 ja Joogaopettaja RYT 200 Yoga Nordic 2019. Valmentajana Paula on määrätietoinen ja monipuolinen. Paulan kanssa motivoidut treeneihin ja tavoitteisiisi!

paula.kujala@kolumbus.fi

050-582 6067

www.personalpaula.fi

PERSONAL TRAINER
Toni Nyberg

PT kuva Toni.png

Toni on koulutettu Personal Trainer ja hänen erikoisalaansa on kehonmuokkaus sekä voimanosto. Henkilökohtaisena valmentajana Toni on aloittanut vuonna 2018. Jos kiikarissa on siis pyöreämmät olkapäät tai uusi maastavetomaksimi, Toni on oikea valmentaja hommaan!

toni@liikuntakeskusvida.fi

044-9735456

PERSONAL TRAINER

Wilma Holmberg

PT Wilma.jpg

Wilmalla on yli 10 vuoden kokemus liikunta-alalta ryhmäliikuntaohjaajana ja henkilökohtaisena valmentajana. Tällä hetkellä hän toimii lisäksi FAF Fascial kouluttajana. Valmentajana hän on kannustava ja iloinen, asiakkaiden kanssa tähdätään pysyviin tuloksiin pikadieettien sijasta. Wilmalta saat takuuvarmasti työkalut omien tavoitteidesi saavuttamiseen!

wilma@ptwilma.fi

050-3466027

www.ptwilma.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Toivottu valmentaja
Yhteydenottotapa
Kiitos viestistäsi!
PT yhteys
bottom of page